bureaustoelen
RH bureaustoelen

Rh stoelen - ergonomische bureaustoelen met milieuvriendelijke productie

Rh Rotterdam

Rh stoelen is in Nederland in Rotterdam gevestigt. In de showroom worden alle ergonomische bureaustoelen gepresenteerd. Indien u een afspraak met ons maakt kunnen wij uitvoering de tijd voor u nemen en kunt u uitvoerig alle bureaustoelen testen. De Rh Rotterdam showroom is geopend onder kantoortijden.

Rh stoelen Zweden

Het Zweedse bedrijf Rh Stoelen werd 1977 door Rolf Holstensson opgericht. Zijn initialen RH vormden de naam van het bedrijf. Behalve in Zweden, is Rh stoelen ook actief in Nederland, Noorwegen, Finland, Denemarken, Engeland en Frankrijk. Op het gebied van ergonomisch zitten is Rh stoelen één van de toonaangevende bedrijven in Europa. De omzet in de euro zone bedroeg 2008 43 miljoen euro.
RH Stoelen maakt deel uit van Scandinavian Business Seating (SBS), het onlangs herdoopte moederbedrijf van de merken HÅG, RH en RBM. SBS werd opgericht in 2007.

Rh stoelen fabriek in Zweden Rh stoelen fabriek in Zweden

Design for Human Performance

"Design voor menselijke prestaties" is het motto waaronder Rh stoelen sinds haar oprichting functionele ergonomische kantoorstoelen produceert.
Ergonomisch optimaal zitten stelt mensen in staat hun werkprestaties te verhogen zonder dat hun gezondheid eronder leidt. Daarom staat compromisloze ergonomie aan de basis van alle Rh stoelen in combinatie met een inspirerend design.

Productiehal van Rh stoelen in Zweden milieuvriendelijke productie in de Rh stoelen fabriek in Zweden

Net als de mens staat het milieu in het productieproces bij Rh stoelen centraal. Rh stoelen is één van de eerste producenten van kantoorstoelen die het internationale EPD-systeem-certificaat ontvangt. Doel van de EPD(Environmental Product Declaration, milieugebonden productverklaring) is wetenschappelijke, vergelijkbare en verifieerde informatie over de milieuprestaties van producten te verstrekken.

productie zit van een rh bureaustoel Assemblage van een RH bureaustoel in de fabriek